12 Şubat 2011 Cumartesi

Terörist İşgal Yönetimi İnadını Sürdürüyor

 
Yukarıda sözünü ettiğimiz tünelin açılması Müslümanların günler süren büyük çaplı direnişlerine sebep olmuştu. Bu direnişe öncülük eden de Filistin'deki İslami Hareket oldu. Siyonist işgal yönetimi Filistin halkının geniş çaplı bir direnişiyle karşı karşıya gelince haremi şerifin altına açtığı tüneli geçici bir süre için kapatmasına rağmen 29 Eylül 1996 tarihinde yeniden açtı.
Bu onun Mescidi Aksa'yı yıkma hedefine yönelik sinsi oyunlarından vazgeçme niyetinde olmadığını gösteriyordu. Hatta yahudilerin içinden bile tepki gösterenlerin olmasına rağmen siyonist işgal rejiminin bu inatçılığı onunla "barış (!)"a gitmenin ve Filistin halkının gasp edilen haklarını bu şekilde geri almanın mümkün olmadığını ortaya koymaktadır.
Siyonist rejim bu birinci tüneli kabul ettirmek için inat ederken aslında Müslüman kamuoyunu buna alıştırmayı amaçlamaktadır. Bunu başarabildiği takdirde niyeti ikinci ve üçüncü temelleri açmak ve sonunda fanatik yahudilerin buralara bombalar yerleştirerek Mescidi Aksa'yı alttan yıkmalarına fırsat vermektir. Dolayısıyla bütün Müslümanların bu konuda oldukça dikkatli olmaları ve siyonist işgal rejimine karşı tepkilerini sürdürmeleri gerekir. Çünkü siyonistler amaçlarına ulaşabilmek için "adım adım" metodunu çok sinsice uygulamaktadırlar. Bugün Hz. İbrahim Camisi'nin üçte ikiden fazlasının yahudiler tarafından işgal edildiği, kalan üçte birlik kısmına da sadece yaşlı Müslümanların girmesine izin verildiği onların da bir sürü elektronik cihazdan geçtikten sonra ancak içeri girebildikleri düşünülürse Mescidi Aksa'ya yönelik politikalarını daha iyi anlamak mümkün olur.

FİLİSTİN'DEKİ DİĞER CAMİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


.....

2 yorum:

  1. bu senin göstermiş olduğun resim bilinçli olarak yaptığın birley mi bilmiyorum ama o cami mescid-i Aksa değil
    kime çalışıyorsunuz siz?

    YanıtlaSil
  2. Allah için çalışıyorum. Fotoğrafta görünen Kubbetüssahra'dır. Mescid-i Aksa ise hemen karşısındadır. onun fotoğraflarını da aşağıdaki link'e bakarsanız, görürsünüz. hem daha teferruatlı bilgiye sahip olursunuz, hem de peşin hükümlü olmaktan belki vaz geçersiniz:

    http://dunyacamileri.blogspot.com/2011/02/mescid-i-aksa.html

    Ayrıca blog'un üzerinde "Üç Harem Mescid" yazan linke bakarsanız diğer mescidleri de görürsünüz.

    Selamlar, Muzaffer BADEM

    YanıtlaSil