12 Şubat 2011 Cumartesi

Yahudilerin Mescid-i Aksa’yı Yıkma Planları

Kudüs kentinin en büyük camisi olan Mescidi Aksa veya bir diğer adı ile Ulu Cami, Emeviler döneminde Halife Abdülmelik tarafından Harem-i Şerif diye adlandırılan ve peygamber efendimizin üzerine bastığı bir taşın üzerine inşa edilmiştir.
Bu durumdan ötürü kutsal bir değeri olan cami çeşitli sebeplerden ötürü yıpranmıştır.
Bu sebeple 757 yılında Abbasi Halifelerinden Mansur tarafından yeniden dekore edilmiştir.
 1187 yılına gelindiğinde Selahattin Eyyubi tarafından onartılmıştır.
Son olarak bugünkü mimari yapısına sebep olan kişi 1520 yıllarında Osmanlı İmparatorluğu tahtında olan Kanuni Sultan Süleyman tarafından onartılmıştır.
Günümüzde İsrail (Yahudi) toprakları içerisinde yer alan Kudüs şehri, Yahudilerce adeta yağmalanmaktadır. Böylesine değerli bir yapının etrafında dünyanın en büyük uydu şehrini kurmaya başlayan Yahudiler, artık gözlerini Mescid-i Aksa’ya çevirmişlerdir. Müslümanlar âlemine ve İslamiyet’e karşı duruşlarının ardı arkası kesilmeyen İsrail’in artık sınırları zorladığını söylemek zorundayız. Ne var ki sözde Müslüman geçinen dünyanın büyük güçlerinden Suudiler ve İranlılar, Filistin halkının gördüğü zulüm karşısında bile sessiz kalmayı bilmişlerdi.
 İsrail’in, Mescid-i Aksa’yı yıkma yöntemlerinden biri Hz. Musa’nın Tevrat’a ait levhaları barındırdığı düşünülen sandığını bulmak için başlattıkları kazılardır. Bu kazılar neticesinde olacak olanın Kutsal Mekânımız Mescid-i Aksa’ya olacak olması kaçınılmazdır. Sonunda iş kazası gibi bir demeç ile yıkıldığını söyleyecek ve arkalarını dönüp gitmek isteyeceklerdir.
 Bir rivayete göre ise Musa’nın Sandığı zamanında Osmanlı İmparatorluğunun eline geçmiştir ve günümüzde İstanbul ilimizin sınırları içerisinde bir bölgede bulunmaktadır. Yahudilerin kutsal kitabı olan Tevrat’a ait bu eksik levhalara erişmek için İslami değerleri yıkmaya çalışıyorlar…
Bu göz arda edilemez duygusuzluk ve sözde İslami yandaşlığının da tüm Müslümanlar tarafından görülmesi gerekmektedir. Bugün ülkemizin gündemine bile konu olan Humeyni taraftarları nedense sevgili liderlerinin ne denli Müslüman olduklarını kabullenmemektedirler. Açıkçası bu körü körüne bağlılıktan vazgeçmeleri gerekmektedir. Çünkü bugün “Mescid-i Aksa” ya göz diken Yahudilere karşın yine ve yeniden sadece Türk ulusu tepkilidir. Arapların veya Şii’lerin kılı kıpırdamamaktadır.
.....

2 yorum:

  1. Araplara sevgi imandandır,onlara buguz(öfke,nefret) Küfürdendir.(hadisi şerif)

    İlk önce Allahın Mümin kulu sev onun kalbi kabeden bile degerlidir.Ondan sonra Allahın evine sahip çık.Çünkü Allah kendi evine bekçilik yapmakta Kafidir.(ebrehe ve fil kıssasını hatırlayın) Önce İslam alemi bir araya gelmeli ondan sonra Kafirlere karşı çıkmak mümkün olur.

    YanıtlaSil
  2. Haklısınız. Ağzınıza sağlık. Bütün iş bizde yani Müslümanlarda bitiyor. Ama bizde hayat olmayınca suçu oraya buraya atıyoruz.

    YanıtlaSil